logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

4G mobilna mreža – koje su prednosti 4G mobilne mreže

27/10/2014

4G mobilna mreža nova je tehnologija koja se sve više koristi na mobilnim uređajima, a omogućuje brže pretraživanje web stranica i skidanje sadržaja.

4G mobilna mreža tehnološki je napredak koji omogućuje skidanje sadržaja sa interneta i pertraživanje web stranica po vrlo velikim brzinama. Ova tehnologija ostvaruje brzine do 100 Mbps za download i 50 Mbps za upload, no te brzine ne ostvaruju se u potpunosti jer na našim prostorima još uvijek nije tolika pokrivenost. Brzina 4G mobilne mreže najviše se može osjetiti u velikim gradovima gdje se postižu brzine do 75 Mbps za download i 25 Mbps za upload.

Ova tehnologija četvrte generacije osim 4G naziva se još i LTE tehnologijom, no vrlo važno je znati kako su ovo tek počeci razvoja 4G mobilne mreže i kako će se ona još dodatno razvijati i implementirati tokom nekoliko godina, jednako kao što se razvijala i 3G mreža. Brza 4G mobilna mreža može se koristiti samo na uređajima koji podržavaju takvu tehnologiju i ovisno o opcijama i mogućnostima koje nude pojedini operateri.

Ukoliko vam brza internet veza treba za obavljanje poslovnih ili privatnih aktivnosti 4G mobilna mreža zasigurno će vam u tome olakšati i pomoći da što brže i uspješnije obavite sve aktivnosti na internetu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh