logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Bluetooth na laptopu, kako instalirati Bluetooth na laptop

23/05/2012

Trebate instalirati Bluetooth na laptop, ali ne znate kako instalirati Bluetooth na laptop.

Trebate instalirati Bluetooth na laptop, ali ne znate kako instalirati Bluetooth na laptop.

Da biste instalirali Bluetooth na laptop potrebno je priključiti Bluetooth modul laptop i instalirati upravljačke drivere koje ste dobili s u paketu sa Bluetooth modulom. Ipak, ukoliko nemate drivera, pustite Windowse da sami pokušaju pronaći drivere tako što ćete odabrati opciju pretraživanja drivera na internetu. Nakon što ste instalirali Bluetooth u Taskbaru pojavit će vam se plava ikona sa Bluetooth logom. Kliknite na nju desnom tipkom miša i odaberite Search devices. Za uparivanje dvaju uređaja pomoću Bluetooth konekcije potrebno je aktivirati Bluetooth na oba uređaja. Nakon aktivacije prikazat će vam se lista pronađenih uređaja. Nakon aktivacije Bluetooth-a na oba uređaja odaberite onaj na koji se želite spojiti i pričekajte nekoliko trenutaka. Na drugom uređaju dobit ćete obavijest da postoji zahtjev za spajanje, dozvolite međusobnu konekciju i uređaju će početi sa sinkronizacijom.

Postoji mogućnost da vas prilikom spajanja traži lozinku, ona je prema tvorničkim postavkama 0000 (četiri nule) ili 12345.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh