logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Božićne lampice – savjeti za kupnju božićnih lampica

27/10/2014

Božićne lampice kupuju se prije božićnih blagdana, a koriste se za vanjsko i unutarnje ukrašavanje. Želite li ukrasiti prostor kupite božićne lampice na vrijeme.

Božićne lampice kupuju se za vrijeme božićnih blagdana, želite li ukrasiti vanjski ili unutarnji prostor u svojoj kući ili stanu odlučite se kakve lampice želite i kupite ih na vrijeme kako bi prošli što jeftinije.

Svjetleće lampice najbolje je kupiti nakon božićnih blagdana jer su tada najjeftinije i čuvati ih za sljedećih nekoliko sezona. Prije odlaska u kupnju provjerite sve stare lampice koje imate kod kuće od prijašnjih godina, pogledajte dali rade i odlučite unaprijed što ćete sve njima ukrasiti kako bi znali točno što vam još nedostaje, odnosno kakave lampice još trebate kupiti. Imate li kod kuće već sve nije potrebna kupnja novih lampica i trošiti nepotrebno novac jer će vam one stajati u kutiji. Cijena žaruljica nije toliko velika, no ukoliko zbilja nema potrebe nemojte ih ni kupovati već iskoristite taj novac i poklonite nekome lijep božićni poklon.

Također važno je da ne pretjerujete u božićnom ukrašavanju, da ne postavljate lampice tamo gdje to stvarno nije potrebno jer osim što ćete potrošiti sav novac još će i cijeli prostor izgledati prenatrpan žaruljicama. Prilikom ukrašavanja i kupnje pridržavajte se pravila da je manje više.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh