logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Brisanje povijesti: kako izbrisati povijest pretraživanja

24/10/2014

Brisanje povijesti pretraživanja vrlo je lagano. Saznajte kako možete izbrisati povijest pretraživanja i pregledavanja internetskih stranica.

Želite li izbrisati povijest pretraživanja i pregledavanja na internetu, to možete vrlo lagano učiniti. Svaki internetski preglednik ima tu mogućnost da izbrišete povijest pregleda.

Brisanje povijesti kod internetskih preglednika

Koristite li Internet Explorer 7 ili 8 za pregledavanje internetskih stranica, brisanje povijesti možete vrlo brzo i lako obaviti. Samo kliknite na gumb Start te kliknite na Upravljačka ploča. Kad vam se otvori upravljačka ploča, kliknite na Mreža i Internet te nakon toga na Internetske mogućnosti. Tu ćete vidjeti više opcija i kartica. Nađite karticu Općenito i kliknite na nju. Tu nađite natpis Povijest pregledavanja i kod toga kliknite na Izbriši pa zatim na Izbriši povijest. Sada još samo trebate potvrditi brisanje i to je to. Kod preglednika Mozilla Firefox u glavnom izborniku kliknite na History i odaberite Clear Recent History. Tu odaberete što sve želite obrisati i koji vremenski period želite obuhvatiti. Nakon što ste to odabrali samo kliknete na Clear Now. U web pregledniku Google Chrome kliknete na History i odaberete Show Full History. Kad vam se otvori povijest, kliknete na Clear browsing data i odaberete što ćete sve izbrisati i vremenski period koji želite obuhvatiti. Nakon toga samo kliknete na gumb Clear browsing data.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh