logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Broj za telefonske informacije

22/02/2013

Ne znate koji je broj za telefonske informacije. Dugogodišnji broj Službe davanja obavijesti o informacijama pretplatnika 988, općepoznat i prihvaćen od strane korisnika, zamijenjen je novim 11888.

Ne znate koji je broj za telefonske informacije. Dugogodišnji broj Službe davanja obavijesti o informacijama pretplatnika 988, općepoznat i prihvaćen od strane korisnika, zamijenjen je novim 11888.

Posljedica je to Zakona o elektroničkim komunikacijama i Plana numeriranja donesenog od strane HAKOM-a, prema kome je Hrvatski Telekom tadašnji broj 988 bio dužan zamijeniti novim, što je i učinjeno 1. srpnja 2010. godine. Sve informacije koje su ranije mogli dobiti na broju 988, poput podataka o brojevima pretplatničkih telefona i telefaksa, pokretnih telefona po nazivu pretplatnika ili obrnuto, korisnici mogu saznati pozivom broja 11888. Broj je promijenjen, ali usluga je ostala ista.

Opće informacije mogu se dobiti na broju 18981. Informacije o mjesnim i međugradskim telefonskim brojevima na: 11880 i 11888 te informacije o međunarodnim telefonskim brojevima na 11802.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh