logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Cijena izrade pečata – pečat za obrt, udrugu i d.o.o.

30/11/2011

Otvarate li obrt, udrugu ili tvrtku, društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.) trebat ćete izraditi pečat. Cijene izrade pečata ovise o veličini i vrsti pečata

Otvarate li obrt, udrugu ili tvrtku, društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.) trebat ćete izraditi pečat. Cijene izrade pečata ovise o veličini i vrsti pečata. Prema tome pečat možete izraditi za 170 kuna, ali i za 500 kuna ovisi o tome koju vrstu odaberete.

Ako se radi o osnivanju udruge na izradu pečata možete krenuti tek nakon što ste primili rješenje o upisu u registra. To rješenje kopirajte u više primjeraka, a uz jedan primjerak rješenja koji morate priložiti za izradu pečata potrebna je i preslika stranice statuta gdje stoji opis pečata.

Prilikom izrade pečata za obrt sa sobom morate imati rješenje o upisu obrta u obrtni registar ili obrtnicu.

Izrada pečata za osnivanje d.o.o. slijedi po primitku pozitivnog rješenja o upisu u trgovački registar valja izraditi pečat. Uz narudžbu za izradu pečata prilaže se kopija rješenja o upisu u trgovački registar. Pečat sadrži naziv društva i broj pod kojim je društvo upisano u sudski registar.

Izrada pečata u prosjeku traje jedan dan.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh