logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Cijena polaganja B kategorije, vozila B kategorije

13/06/2012

Odlučili ste položiti vozački ispit B kategorije, zasigurno vas zanima cijena polaganja B kategorije te koja su vozila B kategorije.

Odlučili ste položiti vozački ispit B kategorije, zasigurno vas zanima cijena polaganja B kategorije te koja su vozila B kategorije.

Da biste se uključili u osposobljavanje za B kategoriju morate imati navršenih 17 godina i 6 mjeseci, polagati završni vozački ispit možete sa navršenih 18 godina. Cijena vozačkog ispita, odnosno predavanje iz prometnih pravila i sati vožnje kreču se oko 6000 kn ovisno o načinu plaćanja te auto škole. Na ovu cijenu treba dodati i liječnički pregled, ispit iz prve pomoći, ispit iz prometa, te ispit iz vožnje.

U kategoriju B spadaju motorna vozila, osim vozila kategorije A, čija najveća dopuštena masa nije veća od 3.500 kg i koja nemaju više od osam sjedala, ne računajući sjedalo za vozača.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh