logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Cijena ugradnje plina u auto

07/05/2012

Obzirom da cijene benzina rastu iz dana u dan, sigurno ste se pitali isplatili li se ugradnja plina u vaš auto i kolika je cijena ugradnje plina u auto.

Obzirom da cijene benzina rastu iz dana u dan, sigurno ste se pitali isplatili li se ugradnja plina u vaš auto i kolika je cijena ugradnje plina u auto.

Glavni razlog zbog kojeg se vlasnici vozila odlučuju na ugradnju auto plinskog uređaja je bitno smanjen trošak pogonskog goriva (oko 50%) zbog niže cijene plina (UNP-a). Izgaranjem ukapljenog naftnog plina u motoru nastaju nekoliko puta čistiji ispušni plinovi, to je razlog zašto prilikom redovnog tehničkog pregleda nije potrebo vršiti EKO-test na vozilu nakon ugradnje auto plinskog.

Cijena ugradnje auto plina ovisi o tome da li se radi o starem tipu auta ili novom tipu auta, a ovisi i o mjestu ugradnje spremnika, pa se sukladno tome kreću cijene od oko 4000 kn pa sve do oko 10000 kn (ovo su cijene za ovlaštene servisere za ugradnju plina).


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh