logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Cijena USB sticka i USB stick za Internet

16/04/2012

Ukoliko vam je potreban mobilni Internet rješenje je USB stick za Internet kojeg nude svi operateri u Hrvatskoj. Cijena USB sticka različita je kod svakog pojedinog operatera.

Ukoliko vam je potreban mobilni Internet rješenje je USB stick za Internet kojeg nude svi operateri u Hrvatskoj. Cijena USB sticka različita je kod svakog pojedinog operatera.

Mobilni Interne jednostavan je i praktičan, pomoću USB-a spojite na svoj PC ili laptop i surfate bežično. Za mobilni Internet potreban vam je USB stick te podatkovna SIM kartica, a možete ih kupiti zasebno ili u paketu koji je obično povoljniji. Bežični mobilni Internet ima niz tarifa na pretplatu, a isto tako u ponudi ima i Internet na bonove. Prednost Interneta na bonove je u tome što omogućuje mobilni pristup internetu uz plaćanje usluga unaprijed i bez obveze plaćanja osnovnog iznosa mjesečne naknade, te u svakom trenutku imate kontrolu troškova. Dok je nedostatak u tome što je cijena prijenosa podataka puno skuplja u odnosu na bežični Internet na pretplatu.

Cijena paketa za mobilni Internet ovisi o promotivnim paketima, a kreće se oko stotinjak kuna, dok je cijena samog USB sticka skuplja.  


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh