logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Cijene zimskih guma-kako se kreću cijene zimskih guma za auto

24/10/2014

Cijene zimskih guma za auto razlikuju se ovisno o kvaliteti i proizvođaču. Pogledajte najpovoljnije ponude i cijene prije kupnje guma.

Cijene zimskih guma variraju, a ovise o kvaliteti, proizvođaču te modelu koji vam je potreban. Svatko želi proći što jeftinije, pa se kupuju gume koje zapravo i nisu toliko kvalitetne, a zapravo to je ono što mora biti na visokom nivou želimo li se zaštiti na cesti.

Važno je postaviti omjer cijene i kvalitete, potrebna je zimska guma koja neće proklizivati u vremenski nepovoljnim uvijetima, a opet da cijena nije previsoka za naše mogućnosti. Svaki proizvođač ima svoje specifikacije za gume, važno se prije kupovine dobro raspitati i provjeriti što se gdje i po kojoj cijeni nudi. Cjene kod vulkanizera najčešće su nešto više nego da ih kupujete u slobodnoj prodaji jer oni odmah računaju na to da će vam ih i zamijeniti, zato je važno pratiti akcije i eventualne popuste kako bi prošli što jeftinije. U listopadu i studenome sezona je izmjene guma, no nemojte čekati zadnji trenutak želite li gume kupiti po povoljnoj cijeni.

Goodyear, Barum, Sava, Dunlop, Hankook samo su neki od poznatijih proizvođača zimskih guma koje možete kupiti po povljnim cijenama za vašeg limenog ljubimca.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh