logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Čuvanje novca i pojas za novac

30/07/2012

Odlazak na putovanje se mora dobro isplanirati, a svakako treba voditi računa i o tome kako će izgledati čuvanje novca. Jedan od načina je da kupite pojas za novac u kojem ćete držati novce.

Odlazak na putovanje se mora dobro isplanirati, a svakako treba voditi računa i o tome kako će izgledati čuvanje novca. Jedan od načina je da kupite pojas za novac u kojem ćete držati novce.

Za vrijeme putovanja, kretanja napučenim gradskim ulicama, šetanja, planinarenja, vožnje biciklom, ukratko u skoro svakoj situaciji na javnim mjestima nalazimo se u situaciji da budemo žrtva džepara. Stoga prilikom navedenih aktivnosti najjednostavniji i najsigurniji način čuvanja novca i dokumenata je nošenje malih torbica oko vrata ili pojaseva za novac koji su smješteni uz tijelo ispod odjeće. Ovakve torbice i pojasevi za čuvanje novca i dokumenata su praktičnih dimenzija i plosnatog oblika, vrlo su jeftine, a omogućuje nošenje potrebnog novca i dokumenata uz bezbrižno uživanje u planiranim aktivnostima. 

Novac nikada nemojte držati na jednom mjestu, već ga smisleno rasporedite na nekoliko sigurnih mjesta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh