logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Dodatni posao kod kuće, poslovi kod kuće

13/04/2012

Ukoliko želite poboljšati vaš kućni budžet i imate viška slobodno vremena odlučili ste se za neki dodatni posao kod kuće, postoje brojni poslovi koji se mogu raditi kod kuće.

Ukoliko želite poboljšati vaš kućni budžet i imate viška slobodno vremena odlučili ste se za neki dodatni posao kod kuće, postoje brojni poslovi koji se mogu raditi kod kuće.

Jedan od dodatnih poslova koje se nude u raznim oglasima je telefonski anketar. Mnoge firme traže osobe koje bi provodile ankete, a pogotovo one koje se isključivo bave istraživanjem tržišta. Ukoliko dobro vladate stranim jezicima kao dodatan posao kod kuće možete prevoditi tekstove ili lektorirati. Isto tako ukoliko imate viška slobodnog vremena i želite zaraditi, kao dodatan posao kod kuće možete pisati blogove. Zaraditi na internetu možete i klikanjem na reklame, naime, postavljanjem Google koda koji dobijete prilikom upisa u sistem na vašu web stranicu, počinju se prikazivati Google Adwords reklame. Svaki klik na te reklame donosi vam određeni iznos novca.

Bitno je naglasiti dok tražite dodatni posao preko oglasa da se dobro informirate o tvrtka kako bi izbjegli raznorazne prijevare koje se putem oglasnika nude kao prave poslovne prilike i laku zaradu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh