logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Dokumentacija za kredit i platne liste

14/05/2012

Dokumentacija za kredit ovisi o tome gdje ste zaposleni ( d.o.o., d.d. ili državna firma ) ili ste u mirovini, a platne liste će vam svakako trebati.

Dokumentacija za kredit ovisi o tome gdje ste zaposleni ( d.o.o., d.d. ili državna firma ) ili ste u mirovini, a platne liste će vam svakako trebati.

Ukoliko ste zaposleni u DD (dioničkim društvima) i državnim firmama najčešća osnovna dokumentacija koja će vam trebati za odobrenje kredita su: zadnje tri platne liste (ovjerene i potpisane u firmi) ili original platne liste, preslika osobne iskaznice obostrano te po potrebi kopija dokumenta s JMBG i ovjeren zahtjev za kredit. Za umirovljenike potrebna dokumentacija je: zadnji odrezak od mirovine, kopija osobne iskaznice obostrano, te po potrebi kopija dokumenta s JMBG, potvrda o visini mirovine (mirovinsko, popunjen zahtjev za kredit, kopija rješenja o mirovini.

Zaposleni u d.o.o. (društvima s ograničenom odgovornosti) kod odobravanja kredita potrebno je priložiti: zadnje tri platne liste (ovjerene i potpisane) ili original platne liste, IP obrazac (ovjeren i potpisan), kopija osobne iskaznice obostrano, te po potrebi kopija dokumenta s JMBG, ovjeren zahtjev za kredit, bon 2 (ne stariji od 15 dana), 1 bon, RS obrazac A + B strana – po potrebi, potvrda od Regosa o plaćenim doprinosima. Napominjemo, da banke mogu tražiti i dodatnu dokumentaciju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh