logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Dokumentacija za vozačku dozvolu

11/05/2012

Položili ste vozački ispit, ali ne znate koja je dokumentacija potrebna za vozačku dozvolu.

Položili ste vozački ispit, ali ne znate koja je dokumentacija potrebna za vozačku dozvolu.

Prvo što vam je potrebno je zahtjev za izdavanje vozačke dozvole, a podnosi se u nadležnoj policijskoj upravi / policijskoj postaji(PU/PP), prema mjestu prebivališta podnositelja zahtjeva. Obrazac zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole moguće je preuzeti i ispisati s Internet stranica ili podići na šalteru za kupovinu obrazaca i biljega u PU/PP, odnosno na šalteru za izdavanje vozačkih dozvola. Na šalteru za kupovinu obrazaca i biljega dobiva se uplatnica za uplatu iznosa od 35,00 kn na račun MUP-a, dobivenu uplatnicu možete uplatiti na šalteru pošte, FINA-e ili najbliže banke.

Uz ispunjeni zahtjev za izdavanje vozačke dozvole potrebno je priložiti i sljedeću dokumentaciju: uvjerenje o položenom vozačkom ispitu, liječničko uvjerenje ne starije od 15 mjeseci, 2 fotografije veličine 30 x 35 mm, 35,00 kuna u državnim biljezima, dokaz o uplati iznosa od 35,00 kn na račun MUP-a (odnosi se na uplatnicu koju ste dobili u policijskoj upravi/postaji), te osobnu iskaznicu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh