logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Dokumenti za dopunsko osiguranje

28/03/2012

Zanima vas kakav je postupak za ugovaranje dopunskog osiguranja te koji su vam dokumenti potrebni za dopunsko osiguranje.

Zanima vas kakav je postupak za ugovaranje dopunskog osiguranja te koji su vam dokumenti potrebni za dopunsko osiguranje.

Osiguranikom dopunskog osiguranja mogu postati samo osigurane osobe koje su navršile 18 godina života koja u času sklapanja ugovora ima status osigurane osobe Zavoda u obveznom zdravstvenom osiguranju. Prilikom ostvarenja dopunskog zdravstvenog osiguranja potrebno je ispuniti ponuda za sklapanje ugovora o dopunskom zdravstvenom osiguranju. Ispunjenu ponudu možete dostaviti nadležnim područnim uredima Zavoda, ponudu možete obaviti ubacivanjem u posebno označene sandučiće na mjestima prijavljivanja ili poslati poštom na adresu područnog ureda ili ispostave. Ugovor o dopunskom zdravstvenom osiguranju sklapa se osnovom ponude, tj. ugovor o dopunskom zdravstvenom osiguranju je sklopljen kad je Zavod prihvatio ponudu.

Pri ugovaranju dopunskog osiguranja potrebno je predočiti osobnu iskaznicu, te iskaznicu zdravstveno osigurane osobe Zavoda iz obveznog zdravstvenog osiguranja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh