logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Dokumenti za prijavu radnika

19/03/2012

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da čekate i čekate u redu kako bi vam na kraju službenica na šalteru rekla da nemate svu potrebnu dokumentaciju. Koji dokumenti za prijavu radnika su potrebni?

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da čekate i čekate u redu kako bi vam na kraju službenica na šalteru rekla da nemate svu potrebnu dokumentaciju. Koji dokumenti za prijavu radnika su potrebni?

Da vam uštedimo vrijeme, ali i živce, provjerili smo koja je dokumentacija potrebna za prijavu radnika. Potrebo je prvo otići u Zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO), jer bez prijave o početku osiguranja (tiskanica M-1P) nećete moći radnika prijaviti u Zavodu za zdravstveno osiguranje. Dakle, prvo na HZMO, a za prijavu radnika potrebni su vam slijedeći dokumenti: popunjeni obrazac tj. prijavu o početku osiguranja – tiskanica M-1P (ovjerena i potpisana) ugovor o radu, radna knjižica i osobna iskaznica. Ako je radnik strani državljanin trebate priložiti radnu dozvolu za strance. Nakon prijave u HZMO odlazite u Zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Za prijavu radnika potrebna je slijedeća dokumentacija: popunjeni i ovjereni obrazac Tiskanica T-2, radna knjižica, ugovor o radu (odnosno pisana potvrda o sklopljenom ugovoru), preslika osobne iskaznice, radna dozvola (za radnika stranca), pravomoćno rješenje o invalidnosti (za invalide rada), te prijava HZMO (kopija M-1P).


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh