logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Email bonton, bonton u elektronskoj komunikaciji

24/06/2013

Komunikacija elektronskom poštom uobičajen je način komuniciranja u poslovnoj, ali i privatnoj sferi. Bonton u elektronskoj komunikaciji određuje pravila kako treba koristiti e-mail za komunikaciju.

Komunikacija elektronskom poštom uobičajen je način komuniciranja u poslovnoj, ali i privatnoj sferi. Bonton u elektronskoj komunikaciji određuje pravila kako treba koristiti e-mail za komunikaciju.

Poruka koju šaljete e-mailom poželjno je da bude kratka i jasna, jer za ovu vrstu komunikacije nisu prikladni dugi tekstovi.

E-mail nije poželjno koristiti kako biste izbjegli osobni kontakt. Prilikom slanja neke datoteke putem e-pošte imajte obzira da datoteka ne bude prevelika i da primatelj u nekim slučajevima mora imati prilagođeni program za čitanje poslane datoteke. Imate li potrebu poslati veliki privitak nekome, radije ga objavite na nekom od servisa za dijeljenje dokumenata i u e-mailu samo pošaljite poveznicu na taj dokument. 

Ne šaljite masovne e-mail poruke poznatije kao “spam”, niti ne koristite razne internet servise za masovno slanje poruka. Na kraju e-mail poruke obavezno se potpišite, a u potpis možete dodati i kontakt telefon.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh