logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Gdje kupiti tlakomjer i vrste tlakomjera

18/08/2011

Postoje različite vrste tlakomjera, a najvažnije je znati gdje kupiti tlakomjer. Možda je najbolje mjesto za kupnju tlakomjera u ljekarnama.

Postoje različite vrste tlakomjera, a najvažnije je znati gdje kupiti tlakomjer. Možda je najbolje mjesto za kupnju tlakomjera u ljekarnama.

Osim u ljekarnama tlakomjeri se mogu kupiti i u brojnim specijaliziranim prodavaonicama. Postoje različite vrste tlakomjera, a najstariji je živin tlakomjer. Njegov jednostavan mehanizam radi na principu gravitacije i omogućuje precizno mjerenje, bez potrebe za redovitim podešavanjem.
Zatim, tu je i tlakomjer na pero koji je jednostavniji za prenošenje od živinog tlakomjera.

Dok se automatski tlakomjeri sastoje od samo jedne jedinice, te su jednostavni za korištenje. Njihovom upotrebom umanjuju se ljudske pogreške pri mjerenju i dobri su za ljude koji ne vide ili ne čuju dobro. Jednostavno se namještaju, a manšeta se stavlja oko nadlaktice ili ručnog zgloba.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh