logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Gdje oglašavati nekretnine

28/06/2013

Planirate li prodaju ili iznajmljivanje nekretnine prvi korak koji morate poduzeti je oglašavanje, ali gdje oglašavati nekretnine.

Planirate li prodaju ili iznajmljivanje nekretnine prvi korak koji morate poduzeti je oglašavanje, ali gdje oglašavati nekretnine. Kako bi vaš oglas bio dostupan što većem broju ljudi, na internetu pronađite web stranice koje se bave oglašavanjem.

Najbolje je oglas objaviti na više mjesta, tj. na više različitih web stranica. Osim onih na kojima se oglašava sve i svašta, postoje specijalizirane web stranice koje isključivo nude oglašavanje nekretnina. Usluge ovih web stranica su besplatne, a eventualno se plaćaju neke njihove dodatne usluge. Uz oglas svakako je poželjno objaviti i nekoliko fotografija te podrobno opisati nekretninu.

Na web stranicama za oglašavanje čak i ne morate sami sastavljati tekst oglasa već samo ispunite već pripremljni obrazac oglasa. Poželjno je da ispunite sve rubrike, od cijene, kvadrature nekretnine, načina grijanja, namještenosti itd. Na ovaj način potencijalni klijenti će pregledom vašeg oglasa odmah vidjeti sve ključne informacije.

Osim internetskog oglašavanja na raspolaganju imate još i ono klasično, oglašavanje u novinama. No, i ovaj način oglašavanja se kompjuterizirao pa se oglasi predaju uglavnom preko interneta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh