logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Gdje plaćati režije

24/01/2012

Kako biste uštedjeli na plaćanju režija morate se informirati gdje plaćati režije. Najbolji način plaćanja režija je bez provizije.

Kako biste uštedjeli na plaćanju režija morate se informirati gdje plaćati režije. Najbolji način plaćanja režija je bez provizije. Primjerice, u FINI ili Hrvatskoj pošti možete platiti račun za struju bez provizije, dok ćete za neke druge račune trebati platiti proviziju koja iznosi i do 5 kuna po računu. Stoga ako imate 10 računa i plaćate naknadu od 5 kuna to godišnje iznosi 600 kuna samo za naknade.

U današnje vrijeme kao najpovoljniji način plaćanja režija je plaćanje putem interneta. Osim što nisu visoke naknade za plaćanje računa, značajno štedite i na vremenu jer ne trebate čekati u redovim kako biste platili račun. Za plaćanje računa putem interneta morate u banci, u kojoj imate otvoren račun, zatražiti internetsko bankarstvo.

Zatim, jedan od načina plaćanja režija je i putem trajnog naloga, koji morate ugovoriti u banci u kojoj imate otvoreni račun.

Račune možete plaćati i u prodavaonicama Konzuma i na kioscima Tiska uz određenu naknadu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh