logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Gotovinsko plaćanje računa

26/04/2012

Gotovinsko plaćanje računa za, primjerice, režije obavljamo u nekim od financijskih institucija kao što su Pošta, Fina ili banka.

Gotovinsko plaćanje računa za, primjerice, režije obavljamo u nekim od financijskih institucija kao što su Pošta, Fina ili banka.

Prilikom plaćanja računa na nekim od šaltera najčešće plaćamo i proviziju. Kako biste bili sigurni za koju uplatnicu nećete platiti proviziju primjerice u poštanskom uredu, provjerite najprije popis njihovih ugovornih partnera. Ukoliko s izdavateljem računa nije zaključen ugovor kojim se uplatitelja oslobađa naknade za naplatu računa, korisnici za obavljena plaćanja računa plaćaju naknadu prema cjeniku usluga HPB u visini od 1,83 posto na iznos uplata. Obratite li pažnju na poleđini računa ili uplatnice obično su naznačene blagajne ili banke u kojima nećete platiti proviziju.

S druge strane, ukoliko primjerice kupujete neki odjevni predmet u dućanu pitajte prodavača ostvarujete li popust na gotovinu, naime većina trgovina roba i usluga svojim kupcima daju popuste na gotovinsko plaćanje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh