logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Grijanje na struju savjeti – jeftino grijanje na struju i uređaji za grijanje

12/08/2011

Je li jeftino grijanje na struju i koji uređaji za grijanje su isplativi? Grijanje na struju i savjeti svode se na ekonomičnu potrošnju struje.

Je li jeftino grijanje na struju i koji uređaji za grijanje su isplativi? Grijanje na struju i savjeti svode se na ekonomičnu potrošnju struje.
Vrlo je važno odabrati uređaj za grijanje koji je zadovoljava vaše potrebe.
Stoga pri kupnji uređaja svakako treba voditi računa o njegovoj potrošnji električne energije kako ne biste već na samom početku pogriješili. Stoga ako imate, primjerice, stan od 30 kvadrata nećete kupiti sobnu grijalicu za zagrijavanje stana. Sobna grijalica neka samo ostane ‘priručno’ sredstvo ako se trenutno trebate malo ugrijati. Na tržištu postoje različiti uređaji za grijanje, od radijatora do raznih vrsta peći na struju.

Kako biste uštedjeli struju ako izlazite iz stana na neko dulje vrijeme ugasite grijanje, nemojte zagrijavati prostorije u kojima uopće ne boravite… No, ne zaboravite da grijanje na struju spada među najskuplje načine grijanja zato oprezno s potrošnjom električne energije.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh