logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Gubitak osobne iskaznice i prijava gubitka osobne

17/08/2011

Gubitak osobne iskaznice ili bilo kojeg drugog dokumenta odmah morate prijaviti. Prijava gubitka osobne obavlja se najbližoj policijskoj upravi.

Gubitak osobne iskaznice ili bilo kojeg drugog dokumenta odmah morate prijaviti. Prijava gubitka osobne obavlja se najbližoj policijskoj upravi.

Nakon prijave osoba koja je izgubila osobnu iskaznicu treba otići u policijsku postaju prema mjestu prebivališta i dati zahtjev za izdavanje nove osobne iskaznice. Nakon toga od policijske postaje dobit će rješenje kojom je njegova izgubljena osoba proglašena nevažećom, a zatim je osoba koja je izgubila osobnu dužna u roku od tri dana to rješenje dati oglasiti u ‘Narodnim novinama’.

Novu osobnu iskaznicu dobit će tek kada policijska postaja utvrdi da je to rješenje objavljeno u ‘Narodnim novinama’. No, ako vlasnik pronađe svoju osobnu iskaznicu mora to prijaviti u policijsku postaju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh