logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ideje za biznis-kako do ideje za biznis

25/08/2014

Imate ideju za vlastiti biznis? Ostvarite svoje želje i od obične ideje neka osvane biznis preko kojeg ćete zarađivati i više nego što očekujete.

U današnje vrijeme kriza radi svoje i zapravo nam je glavna okupacija kako do ideje za dobar biznis koji će nam olakšati troškove života koji sve više rastu.


U zadnje vrijeme raste trend razvoja male privrede, odnosno malog i srednjeg poduzetništva što je idealno za ljude koji su trenutno bez stalnog zaposlenja.
Vrlo je teško pronaći neki biznis koji bi mogao opstati i donijeti nam zadovoljavajuće rezultate, ali vrlo je važno da se držite jednog područja za koje ste specijalizirani.


Ovisno o vašoj stručnoj spremi ili hobijima kojima se bavite otvarate i malo ili srednje poduzeće. Kako bi vaš biznis mogao normalno funkcionirati i donostiti vam zaradu vrlo je važnan marketing. Reklamirajte svoj proizvod preko raznih besplatnih portala ili preko letaka. Vaš obrt ili poduzeće neka bude u početku vrlo mala radnja, samo za vas i eventualno kojeg člana obitelji kako ne bi u samom početku imali prevelike troškove. Ideja za biznis mora doći sama od sebe, nemojte je forsirati i pokretati nešto u što niste sigurni da će uspjeti. Odabir ideje je na vama i vašim sposobnostima, ukoliko vas zanima informatika neka vaš biznis bude vezan uz web stranice, programiranje ili dizajniranje, volite li cvijeće i imate dar za dizaj otvorite cvjećarsku radionicu. Još neke od ideja su: izrada nakita, poljoprivredni ili vrtlarski poslovi, te izrada prirodnih preparata.


Najbitnije od svega je ne gubljenje nade, već slijediti svoje mogućnosti i želje kako bi uspješno došli do cilja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh