logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ideje za božićne čestitke

15/12/2011

Došlo je vrijeme da pošaljemo svoje božićne i novogodišnje čestitke. Možete ih izraditi sami i time uštedjeti, samo za to treba imati ideje za božićne čestitke.

Došlo je vrijeme da pošaljemo svoje božićne i novogodišnje čestitke. Možete ih izraditi sami i time uštedjeti, samo za to treba imati ideje za božićne čestitke. Ili ih možete kupiti na raznim štandovima i u pošti, a kupnjom možete sudjelovati u humanitarnim akcijama.

Iako na kioscima i u trgovinama ima vrlo lijepih čestitki, poseban je doživljaj kad dobijete čestitku koju je netko sam izradio.

Čestitke možete raditi i sa djecom pa ćete na taj način zabavno i kreativno provesti nekoliko sati zajedno.
Da biste izradili čestitku, prvo morate sakupiti materijale kao što su deblji papir, ljepilo, škare, trake, vrpce, svjetlucave ukrase, perlice, sličice i sl.

Vjerojatno imate nekoliko lijepih prošlogodišnjih čestitki, izrežite glavni motiv čestitke, nalijepite ga na deblji papir, ukrasite sa šljokicama i perlicama.

Svojom kreativnošću razveselite svoje najmilije prigodnom čestitkom za Božić i nadolazeće blagdane.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh