logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ideje za uređenje dječje sobe: uredite dječju sobu

01/08/2014

Donosimo vam nekoliko dobrih ideja i savjeta za uređenje dječje sobe kako bi vaše dijete bilo zadovoljno svojim prostorom.

Prije svega trebate znati da dječja soba ne mora biti uređena kao ostatak kuće, ne mora imati isti stil. Tu su pravila drukčija jer se ta prostorija mora, prije svega, dopasti djeci. Djeca će boraviti u njoj i bitno je da se oni ugodno osjećaju. Koliko god se nama sviđali moderni dizajni uređenja kuće, djeci je to dosadno i nezanimljivo. Kako onda urediti njihov prostor?

Ideje za kreativno uređenje dječje sobe

Prije nego prihvatite bilo koje ideje, upitajte svoje dijete za mišljenje. Možda će imati i neku dobru ideju. Djeca mogu biti vrlo kreativna. Dopustite im da sudjeluju u uređenju sobe i izraze svoju kreativnost. Kod odabira boja ili tapeta za zidove uzmite u obzir želje djeteta, ali neka to budu blage boje. Zid možete i oslikati po želji djeteta. Možete sami ili zajedno s djetetom naslikati njegov omiljeni lik iz crtića. Samo trebate napraviti šablonu i baciti se na bojenje. Pod u dječjoj sobi neka bude drveni. Preporučljivo je da postavite tepih za igranje na podu. Namještaj bi trebao biti fleksibilan jer kako dijete raste tako će i to biti potrebno promijeniti. Napravite tematsku sobu koja će izraziti karakter vašeg djeteta. Malom sportašu odgovarat će soba u sportskom stilu, dok će djetetu koje obožava superheroje iz crtića odgovarati takav stil. Pričajte s vašim djetetom o uređenju sobe i uzmite u obzir njegove želje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh