logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ideje za zaradu: saznajte kako zaraditi

25/08/2014

Tražite dobre ideje za zaradu? Donosimo vam korisne ideje i savjete kako možete doći do zarade.

U vrijeme financijske krize i nedostatka posla mnogi traže razne načine kako doći do neke zarade. Možda vam na prvu pomisao nešto takvo izgleda nemoguće, ali postoji mnogo načina na koje možete zaraditi nešto novca.

Nekoliko ideja za zaradu

Ukoliko imate veliku kuću i živite sami, iznajmite jedan dio kuće. Ako i ne živite sami, možda možete osloboditi jednu sobu pa je iznajmiti. To je vrlo dobra ideja za one koji su zaposleni i nemaju vremena za dodatni posao. Ideja za posao koji će vam u početku uzeti nešto više vremena, ali kasnije vam se može isplatiti je izrada vlastite stranice i zarađivanje na google reklamama. Za one koji imaju dosta slobodnog vremena i vole životinje, mogu šetati pse ili čuvati kućne ljubimce. To je vrlo jednostavan posao, a nosi sasvim pristojnu dodatnu zaradu. Ako se razumijete u računala, znate programirati ili imate smisla za dizajn, možete raditi i preko interneta na velikim ili malim projektima. Također, svoj hobi možete pretvoriti u posao. Ako, na primjer, volite izrađivati nakit, možete ga prodavati. Svatko ima nešto što voli raditi, ali ne gleda na to kao na posao. Razmislite, možda svoj hobi ipak možete pretvoriti u posao.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh