logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Ime domene-kako nazvati Internet domenu

26/09/2014

Ime domene je dio adrese po kojem će klijenti pronaći vašu stranicu na Internetu.Budite zanimljivi, kreativni i izmislite praktično ime za internet domenu.

Internet ili web domena je dio adrese po kojem će vaša stranica biti prepoznatljiva na Internetu. Ime domene se upisuje iza www oznake, a sastoji se od imena i nastavka.

Prilikom izbora imena za domaenu, važno je da ono bude usko povezano sa imenom tvrtke ili proizvoda kako bi posjetitelji već iz toga mogli iščitati o čemu je odprilike riječ. Pazite na to da naziv nebude prevelik i da ne ubacujete znakove poput -,+? ili ! , neka bude lako zapamtljivo i popularno.
Jako je važno da se kupci uspisivajući vašu domenu ne nađu na nekim drugim ne primjerenim ili konkurentnim stranicama. Pazite na to da ime vaše domene bude gramatički i pravopisno ispravno napisano i da se veže uz vaš najpoznatiji brend, a kako bi vam bilo lakše sa odabirom, bilo bi dobro kada bi izabrali pet ključnih riječi sa vašeg sadržaja i iskombinirali ime domene.

Nikome se neda utipkavati preveliki i prekomplicirani naziv, stoga se držite toga da to bude jednostavno, praktično i lako zapamtljivo kako bi što više vaših klijenata moglo bez problema posjećivati vaše stranice. Izbjegavajte biti prenapadni i dostadni, tržište i konkurencija je danas velika, stoga budite kreativni i smislite zanimljivo i privlačno ime za vašu internetsku domenu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh