logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Instagram aplikacija – što je Instagram aplikacija

01/07/2014

Instagram je aplikacija za web i mobine telefone preko koje možete objavljivati svoje fotografije i djeliti ih sa ljudima diljem svijeta.

Danas postoje brojne društvene mreže i teško je zamisliti život bez njih. One su postale dio nas i dio našeg svakodnevnog funkcioniranja, gotovo sve se počelo temeljiti na tim društvenim mrežama. Jedna takva je i Instagram.

Instagram je društvena mreža, odnosno mobilna i web aplikacija za objavljivanje slika. Mobilna tehnologija je uznapredovala i slikanje mobilnim uređajima postalo je popularno, objavljivanjem slika na Instagramu omogućujemo cijelom svijetu vidjeti kako se mi zabavljamo i čime se u tom trenutku bavimo. Kao i sa ostalim društvenim mrežama i aplikacijama , pa tako i sa Instagramom moramo biti na oprezu, ne dijeliti svoju privatnost i neke osobne podatke sa bilo kim.

Korištenje ove aplikacije je vrlo jednostavno, samo nekoliko klikova i možete bez problema objaviti neku od svojih fotografija, no prvo je potrebno obaviti registraciju. Instagram je u samom početku bila zasebna mreža, no razvojem i popularnošču postala je dio najpopularnije mreže danas – Facebook-a.

Instagram omogućuje i uređivanje slika posebnim efektima koje možete dodati i uljepšati svaku sliku prije samog postavljanja online.

Prije nego što se odlučite aktivirati, odnosno koristiti aplikaciju Instagram provjerite sve njene prednosti i mane, te zaštitite svoje osobne podatke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh