logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Isplativost ugradnje plina i štedljiva vožnja

18/11/2011

U današnje vrijeme kada je svaka kuna bitna nastoji se uštedjeti gdje god se stigne. Jedan od načina štednje je i štedljiva vožnja, odnosno ugradnja autoplina u automobil, a kolika je isplativost ugradnje plina ovisi o više faktora…

U današnje vrijeme kada je svaka kuna bitna nastoji se uštedjeti gdje god se stigne. Jedan od načina štednje je i štedljiva vožnja, odnosno ugradnja autoplina u automobil, a kolika je isplativost ugradnje plina ovisi o više faktora.

Prvenstveno o tome koliko vozite automobil, odnosno isplati li se uopće ulagati u ugradnju spremnika za plin. Naime, cijena ugradnje plinske instalacije može varirati od sedam do dvadesetak tisuća kuna, ovisno o vrsti instalacije i automobila što ovisi o vrsti automobila.

Postoje razlozi ‘za’ i ‘protiv’ ugradnje autoplina u automobile, a među razlozima za ugradnju nalazi se cijena autoplina koja je još uvijek niža u odnosu na ostala goriva. Zatim, prednost je i produžen vijek trajanja katalizatora i ekološki aspekt. Dok se kao negativne strane pripisuju smanjena snaga motora i smanjen prtljažni prostor automobila. U nekim slučajevima automobil može izgubiti i tvorničku garanciju, a i nedovoljna pokrivenost postaja s plinom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh