logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Izgubljeni pin za mobitel, promjena pina na mobitelu

14/03/2013

Izgubili ste PIN za mobitel i nikako ga se ne možete sjetiti. Promjena PIN-a na mobitelu je moguća u to u nekoliko jednostavnih koraka.

Izgubili ste PIN za mobitel i nikako ga se ne možete sjetiti. Promjena PIN-a na mobitelu je moguća u to u nekoliko jednostavnih koraka.

Ako ste zaboravili PIN možete uz pomoć PUK broja promijenite svoj PIN broj. No, ako ne znate PUK najjednostavniji način da odblokirate karticu je da nazovete službu za korisnike ili otiđete u poslovnicu vašeg teleoperatera, te slijedite njihove upute.

Promjena PIN-a koristeći puk. Ako ste zaboravili PIN, a znate PUK broj kartice, ako tri puta krivo unesete PIN broj, ova vam naredba omogućava da promijenite PIN u neki novi, korištenjem broja PUK, koji vam je vaš mobilni operator dao uz SIM karticu. Naime, nakon što ste tri puta krivo utipkali PIN, morat ćete utipkati PUK, nakon čega imate mogućnost odabira i unosa novog PIN-a.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh