logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Izrada adventskog vijenca–povoljno izradite adventski vijenac

27/10/2014

Izrada adventskog vijenca neka bude opuštajuća i zabavna. Adventski vijenac možete izraditi povoljno ukoliko nabavite sav potreban materijal na vrijeme.

Izrada adventskog vijenca može biti jedno zabavno i opuštajuće iskustvo, a osim toga možete proći puno jeftinije nego da ga kupujtete svake godine. Vrlo jednostavnim materijalom možete dobiti vijenac na kojem će vam mnogi pozavidjeti.

Za izradu je potrebno na vrijeme pripremiti sav materijal kojim će se vijenac izraditi, a važno je da bude gotov za prvu adventsku nedjelju.

Od materijala za izradu će vam biti potrebno sljedeće: okrugli slamnati ili plastični kolut, borove grančice, ukrasne trake ili mašne, ukrasi sa božićnim motivima, svijeće, žica, ljepilo i škare.

Ovo je najeftiniji materijal od kojeg na vrlo jednostavan način možete napraviti prekrasni adventski vijenac kojeg ćete u vrijeme božićnih blagdana postaviti na stol.

Želite li proći još povoljnije za nekoliko kuna kupite plastični plitki tanjur na kojeg postavite četri svijeće, ukrasite ga sa nekoliko staklenih kamenčića, mašnica i vaš adventski vijenac je gotov.

Ovo su samo neke od ideja kako povoljno napraviti vijenčić, pustite mašti na volju i za samo nekoliko kuna na stolu možete imati prekrasni jednostavni adventski vijenac.


komentar(a)



..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh