logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Izrada ukrasnih kutija i ukrašavanje kutija

09/03/2012

Razne kutije iz kućne radinosti uvijek su praktične, a mogu vam poslužiti i kao lijep poklon. Izrada ukrasnih kutija i ukrašavanje kutija moguće je uz malo mašte, a pritom možete i uštedjeti.

Razne kutije iz kućne radinosti uvijek su praktične, a mogu vam poslužiti i kao lijep poklon. Izrada ukrasnih kutija i ukrašavanje kutija moguće je uz malo mašte, a pritom možete i uštedjeti.

Evo nekoliko ideja:
Običnu kartonsku kutiju premažite sa bijelom akrilnom bojom u jednom sloju. Poklopac kutije možete presvući sa tehnikom decoupage rižinim papirom. Na rub poklopca vrućim pištoljem zalijepite perlice u traci i poklopac je gotov. Donji dio kutije oblijepite sa salvetom i na sredini ostavite prostor u koji ćete ukrasiti motivima s poklopca. Kutiju možete ukrasiti raznim perlicama, svilenim listićima i ružicama.  Ukoliko imate manju kutiju na sličan način možete ukrasiti tako što ćete donji dio kutije obložiti ukrasnim papirom, a na gornji dio tj. poklopac nanesite ljepilo i posipajte svjetlucavim šljokicama i perlicama.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh