logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Jeftini televizori – kupnja jeftinog televizora

29/07/2014

Kupite televizor jeftinije tako da pratite razne popuste i akcije. Visoka cijena netreba značiti nužno i visoka kvaliteta.

Tehnologija se u zadnje vrijeme vrlo brzo razvija i teško je pratiti sva ta dostignuća koja su nam trenutno u ponudi. Kada razmišljamo o kupnji novog televizora često gledamo ono što nam je manje financijski dostupno zato jer težimo najboljem, no to ne treba biti tako.


Kod kupnje televizora prvo što gledamo zasigurno je cijena i već nas ona odbija od kupnje, ali ukoliko se potrudimo možemo naći cijenom pristupačan televizor koji možda neće biti zadnji krik tehnologije, ali ipak biti će bolje od onog što trenutno imamo. Želimo li proći što jeftinije potrebno je pratiti razne rasprodaje, popuste i akcije, no već se mogu naći i televizori prosječne kvalitete koji će zadovoljiti gotovo sva očekivanja, a koji su opet jeftini, odnosno prihvatljive cijene.


Osim cijene, naravno moramo paziti i na kvalitetu koja se razlikuje od modela do modela, iako svi prosječni televizori u ponudi odprilike ne odskaču previše jedan od drugog u kvaliteti, dok cijena zna biti različita.


Još jedna od opcija kako kupiti jeftini televizor je potražiti ga na raznim oglasima. Puno ljudi voli često mjenjati tehnologiju i biti u koraku sa vremenom, pa prodaju uređaje koji su malo korišteni, a jeftiniji od onih u dućanima.
Kupite televizor koji će vam biti kvalitetan, ali i financijski pristupačan.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh