logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako aktivirati karticu na Paypal

14/03/2013

Kako aktivirati karticu na PayPal? PayPal je servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ako želite nešto kupiti preko interneta preko PayPala ne morate davati nikakve podatke o svojoj kreditnoj kartici.

Kako aktivirati karticu na PayPal? PayPal je servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ako želite nešto kupiti preko interneta preko PayPala ne morate davati nikakve podatke o svojoj kreditnoj kartici.

Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko njega možete primati novac preko interneta od drugih, ali i prebacivati novac i kupovati u inozemstvu online. Uz PayPal račun se najčešće veže debitna ili kreditna kartica (Visa, MasterCard, American Express) te e-mail adresa. Ako već imate PayPal račun, logirajte se na web stranicama PayPala, ako ne, kreirajte ga te se logirajte. Unesite sve potrebne informacije kao što su ime i prezime, adresa, broj kreditne kartice, itd. Na listi opcija odaberite My Account, a zatim Profile.

Kliknite na Add/Edit Credit Card na listi opcija. Zatim odaberite Add a Card opciju. Ispunite polja potrebnim podacima. Sačuvajte podatke, i za nekoliko dana moći ćete koristiti svoj račun. Nakon registracije kreditne kartice PayPal će upozoriti korisnika da je njegov račun ograničen u transferima na iznos do 100 dolara. Tog ograničenja se rješavate tako da izaberete nadogradnju koja podrazumijeva skidanje 1,95 dolara s vašeg računa. PayPal će skinuti taj novac i poslati vašoj banci, u opisu plaćanja, četveroznamenkasti broj nazvan Expanded Use Number (EUN). Ukoliko imate uvid u svoje transfere putem interneta kroz nekoliko dana možete očitati EUN i time maknuti ograničenje sa svog PayPal računa. Ako nemate internet bankarstvo u banci zatražite da vam pogledaju transakciju koju ste napravili preko PayPal-a i kažu četveroznamenkasti broj.

Ponovno se ulogirajte na PayPal i unesite taj broj jer bez njega nećete moći verificirati karticu, što znači da je nećete moći koristiti ukoliko premašite limit od 100 dolara. Ukoliko ste slijedili sve korake PayPal račun je sigurno verificiran. PayPal račun je vezan uz vaš e-mail račun i morate biti oprezni da netko ne dođe u posjed vašeg korisničkog imena i lozinke e-maila.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh