logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako aktivirati snimalicu

26/02/2013

Dobili ste snimalicu sa televizijom, ali kako koristiti snimalicu. Snimalica se može aktivirati i deaktivirati putem korisničkih stranica.

Dobili ste snimalicu sa televizijom, ali kako koristiti snimalicu. Snimalica se može aktivirati i deaktivirati putem korisničkih stranica.

Programi se mogu snimati putem interneta, na web stranicama davatelja usluga, mobitelom ili tabletom. Snimalica omogućuje tri funkcije: snimanje, kontinuirano snimanje i pauziranje. Korisnicima i pretplatnicima televizijskih programa hrvatskih teleoperatera dostupne su usluge – Web Snimalica i SMS Snimalica. Web Snimalica dodatna je usluga tv Snimalice koja omogućuje programiranje i administraciju Snimalice preko interneta. Web Snimalici se pristupa preko računala s pristupom na internet i prijavljuje se s netID – korisničkim imenom i lozinkom. Za snimanje se može postaviti emisija ili serijal, a ako se postavi snimanje serijala, automatski će se snimati sve emisije iz određenog serijala. Emisije i serijali se mogu brisati iz Snimalice.

SMS Snimalica dodatna je usluga tv Snimalice koja omogućuje programiranje Snimalice preko mobitela slanjem SMS poruke definiranog formata u SMS centar Snimalice. Broj mobitela s kojeg se programira snimanje mora biti prethodno registriran u netID postavkama na web portal teleoperatera ili na tv prijamniku putem korisničkih stranica. Usluga SMS Snimalice treba biti aktivirana.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh