logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako besplatno poslati SMS – slanje SMS-a preko interneta

19/08/2011

Gotovo svaki mobilni operater nudi besplatno slanje SMS poruka preko svojih internetskih stranica. Sve što trebate je napraviti svoj korisnički račun na stranici mobilnog operatera kojeg koristite i spremni ste za tipkanje poruka

U vrijeme krize gleda se svaka kuna, a rezove najčešće radimo na raznim luksuzima koji nam i nisu prijeko potrebni. Jedan od njih je zasigurno i beskonačno telefoniranje i SMS-anje.

Ipak, ako ste ovisnici o tipkanju poruka postoje alternative koje će vam pomoći da ostanete u stalnom kontaktu s osobama do kojih vam je stalo i to gotovo besplatno. Gotovo svaki mobilni operater nudi besplatno slanje SMS poruka preko svojih internetskih stranica.

Sve što trebate je napraviti svoj korisnički račun na stranici mobilnog operatera kojeg koristite i spremni ste za tipkanje poruka.

Ako pak imate neki smartphone i neki od internetskih paketa ili ste spojeni mobitelom na kućnu bežičnu mrežu, pomoću aplikacija kao što su Skype, WhatsApp, Viber i slični možete besplatno slati poruke, pa čak i razgovarati.

Da bi mogli koristiti ove aplikacije, osoba s kojom se dopisujete također ih mora imati na svom mobitelu. Treće rješenje je spajanje na Google Talk preko kojeg također možete jednostavno razmjenjivati poruke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh