logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako blokirati broj na mobitelu

25/09/2014

Saznajte kako možete blokirati nečiji broj na mobitelu i riješite se neželjenih pozivatelja.

U moderno doba kad svi imamo mobilne telefone, postajemo lako dostupni svima, pa i nepoželjnima. Mnogim korisnicima mobilnih telefona dogodilo se da ih neka osoba uporno zove. Često ne pomaže ni ako izravno kažete toj osobi da vas ne ometa. Ako ste zatražili nečiji savjet u vezi toga, sigurno su vam rekli da jednostavno blokirate broj. Ali, kako to učiniti?

Blokirajte neželjeni broj na mobitelu

Ako ste korisnik mobitela na kojem se nalazi android sustav, tada problem možete vrlo jednostavno riješiti. Samo trebate preuzeti i instalirati aplikaciju Calls Blacklist. U tu aplikaciju samo upišete brojeve od kojih ne želite primati pozive i stvar riješena. Korisnici iPhone mobitela mogu blokirati broj na sustavu iOS 7. Jednostavno pokrenite Phone aplikaciju i tamo pronađite kontakt koji želite blokirati. S desne strane nalazi se tipka i u kružiću. Pritisnite tu tipku. Sada vam se otvorio info s nekoliko opcija. Na dnu ćete vidjeti opciju Block this Caller. Kliknite na tu opciju. Sada još samo kliknite na Block Contact kako biste potvrdili blokiranje kontakta i problem je riješen.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh