logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako do EU fondova

26/04/2013

Imate projekt koji biste prijavili za EU fondove, ali ne znate proceduru kako do EU fondova. Postoje tri vrste potpora: bespovratna sredstva, zajmovi i garancije.

Imate projekt koji biste prijavili za EU fondove, ali ne znate proceduru kako do EU fondova. Postoje tri vrste potpora: bespovratna sredstva, zajmovi i garancije.

Novac se dodijeljuje u obliku bespovratnih sredstava, zajmova i garancija s ciljem provedbe projekata ili aktivnosti u odnosu na politike Europske unije. Ove financijske potpore mogu biti dodjeljene u područjima kao što su istraživanje, obrazovanje, zdravstvo, zaštita potrošača, zaštita okoliša, humanitarne pomoći itd. Putem natječaja koji objavljuju europske institucije kandidati se pozivaju da predlože u određenom roku, prijedlog za akciju ili projekt koji odgovara određenim ciljevima i ispunjava potrebne uvjete.

Sredstva iz fondova EU daju se za točno određene stvari, pod točno određenim uvjetima i zahtijevaju angažman korisnika kako u pripremnoj fazi, ali još više u fazi implementacije, gdje o svakom euru morate voditi računa, izvještavati i provjeravati s ugovarateljskim tijelom kako ga pravilno utrošiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh