logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako do sreće – kako podići i steći samopouzdanje

13/09/2011

Jedan od puteva kako do sreće je znati način kako podići i steći samopouzdanje. Oni koji vjeruju u svoju sreći znat će i doći do svoje sreće…

Jedan od puteva kako do sreće je znati način kako podići i steći samopouzdanje. Oni koji vjeruju u svoju sreći znat će i doći do svoje sreće. Samopouzdanje i vjera u samoga sebe ključni su pojmovi za ostvarenje bilo kojeg životnog cilja.

Najvažnije je da pozitivno govorite o sebi i promijenite lošu sliku o sebi. Poznata izreka govori: ‘Ako ne voliš sebe ne možeš voljeti i druge” stoga budite sam sebi najbolji prijatelj. Zaboravite sve negativnosti koje ste mislili o sebi jer samo na taj način možete sami sebi biti najbolji prijatelj.
Prestanite živjeti u prošlosti, ona se više ne može promijeniti već živite u sadašnjosti i budućnosti.
Vrlo je važno naučiti raći ‘ne’. Odredite svoje granice, nemojte se ustrčavati reći ‘ne’ jer to je vrlo važno za vaše samopouzdanje i samopoštovanje jer više se nećete osjećati iskorišteno.
Svakog dana morate imati vrijeme koje ćete posvetiti sami sebi, sjetite se svega što ste htjeli učiniti i učinite to radi sebe.

Pokušajte se kontrolirati i prestati se živcirati oko nevažnih stvari. Kažite što mislite jer nikada nećete dobiti ono što želite, ako to i ne zatražite. Skupite hrabrosti i recite ono što mislite. I na kraju ne zaboravite na osmijeh jer osmijeh je besplatan i otvara sva vrata.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh