logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako instalirati DVD

02/01/2012

Trebate instalirati DVD u računalo, ali ne znate kako instalirati DVD. Nakon što ste kupili DVD pogon koji se može naći po cijeni i manjoj od 200 kuna možete krenuti s instalacijom.

Trebate instalirati DVD u računalo, ali ne znate kako instalirati DVD. Nakon što ste kupili DVD pogon koji se može naći po cijeni i manjoj od 200 kuna možete krenuti s instalacijom.

Pri kupovini obratite pozornost na priključak. Starija računala nemaju SATA priključke pa ukoliko nemate ovaj priključak obavezno kupite pržilicu sa ATA priključkom. Razlike u cijeni i kvaliteti uglavnom nema, no problem može biti u dobavljivosti ATA pržilice jer se uređaji sa ovim priključkom sve manje traže pa s time i naručuju. Otvorite kućište računala (obje strane) i u mjesto predviđeno za DVD uređaj ugradite i pričvrstite uređaj. Spojite kablove iz matične i napajanja te pokrenite računalo. Ukoliko na početnom zaslonu sistem ne očita novi hardver stisnite Delete i u BIOSu pod Standard CMOS Features omogućite novi uređaj i snimite postavke.

Nakon što se računalo resetira Windowsi će automatski pronaći novi hardver i instalirati potrebne upravljačke programe.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh