logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako instalirati mikrofon

17/11/2011

Trebate spojiti mikrofon s računalom, ali ne znate kako instalirati mikrofon. Sve što trebate napraviti je uključiti jack od mikrofona u zvučnu karticu.

Trebate spojiti mikrofon s računalom, ali ne znate kako instalirati mikrofon. Sve što trebate napraviti je uključiti jack od mikrofona u zvučnu karticu. Mikrofon se uključuje u utor koji ima pokraj priključka nacrtani mali znak mikrofona. Ako je mikrofon USB, jednostavno ga uključite u slobodan USB utor.

Zatim je potrebno uključiti mikrofon u zvučnoj kartici. Kliknite na ikonu malog zvučnika koji se nalazi u Taskbaru i pod slajderom za mikrofon maknite kvačicu sa Mute. Ukoliko nemate na izbor mikrofon kliknite na options i selektrirajte mikrofon među opcijama, isto napravite na Playback i Recording.

Novije matične ploče imaju funkciju automatskog prepoznavanja hardvera pa će vam možda kod uključivanja mikrofona Windowsi automatski sugreirati da je mikrofon spojen i aktiviran.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh