logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako instalirati MSN, program za MSN

23/05/2012

Trebate program za MSN jer ne znate kako instalirati MSN. Otvorite svoj internet pretraživač te se spojite na početnu stranicu pretraživača Google.

Trebate program za MSN jer ne znate kako instalirati MSN. Otvorite svoj internet pretraživač te se spojite na početnu stranicu pretraživača Google.

U Google pretraživač upišite “MSN Messenger” te pritisnite tipku Enter. Odaberite link “Windows Live Messenger 2011″ ili jednostavno otiđite na stranicu windowslive.com . Kliknite na navedeni link i odaberite gumb “preuzmi odmah”, zatim preuzmite datoteku, te kada se preuzme, kliknite na nju kako biste ju pokrenuli. Nakon pokretanja programa, program će vas upitati što želite instalirati, kliknite na “Odaberite programe koje želite instalirati”. Stavite kvačicu na Messenger kako bi ste ga označili za instalaciju, možete odabrati i više programa za instalaciju ukoliko želite, nakon označenih programa odaberite gumb “Instaliraj”. Sada će započeti instalacija odabranih programa, pričekajte dok se program ili programi ne preuzmu do 100%. Kada je postupak završen, potrebno je ponovno pokrenuti računalo, spremite sav rad na računalu te pritisnite gumb “Ponovno pokreni sada”. Nakon što se sustav podigne, imati ćete najnoviji program MSN Messengera. 

Sada sve što trebate jest pokrenuti MSN Messenger i prijaviti se sa svojim postojećim korisničkim imenom i lozinkom. Ukoliko ne možete pronaći ikonu MSN Messengera, potrebno je u tražilicu od računala upisati ”Windows Live Messenger” te ga pokrenuti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh