logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako instalirati wireless

03/05/2012

Pitate se kako instalirati wireless, postupak instalacije wirelessa je jednostavan samo trebate pratiti uputstva.

Pitate se kako instalirati wireless, postupak instalacije wirelessa je jednostavan samo trebate pratiti uputstva.

Prije instalacije wirelessa potrebno je nabaviti sljedeću opremu: širokopojasnu internetsku vezu i modem, bežični usmjerivač i bežični mrežni prilagodnici).Kada nabavite svu opremu, potrebno je postaviti modem i internetsku vezu. Ako vaš modem nije postavio vaš davatelj internetskih usluga, slijedite upute koje ste dobili s modemom da biste ga povezali s računalom i internetom. Ako koristite DSL (Digital Subscriber Line), povežite modem s telefonskom utičnicom. Ako koristite kabelsku vezu, povežite modem s kabelskom utičnicom.

Nadalje, bežični usmjerivač postavite na mjesto na kojem će primati najjači signal uz najmanju moguću interferenciju. Da biste instalirali wireless USB adapter potrebno je sa CD-a (CD se nalazi u pakovanju zajedno sa adapterom) pokrenuti instalaciju „Setup.exe“, te slijedite uputstva za instalaciju softwara. Da biste prijenosno ili stolno računalo povezali s bežičnom mrežom, slijedite ove korake: kliknite gumb “Start”, a potom “Poveži se sa”, na popisu mreža kliknite mrežu s kojom se želite povezati, a potom Na popisu mreža kliknite mrežu s kojom se želite povezati, a potom “Poveži”,te unesite sigurnosni ključ.

Možete unijeti ključ ili umetnuti USB izbrisivi memorijski pogon koji sadrži sigurnosni ključ u USB priključnicu na računalu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh