logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako iskoristiti stari mobitel

29/03/2013

Pitate se što napraviti sa starim mobitelom koji više ne koristite, kako iskoristiti stari mobitel. Ukoliko je riječ o mobitelu koji još relativno dobro radi i koji se još uvijek može koristiti, dobra ideja je prodaja preko oglasnika ili u trgovinama koji otkupljuju rabljene mobitele.

Pitate se što napraviti sa starim mobitelom koji više ne koristite, kako iskoristiti stari mobitel. Ukoliko je riječ o mobitelu koji još relativno dobro radi i koji se još uvijek može koristiti, dobra ideja je prodaja preko oglasnika ili u trgovinama koji otkupljuju rabljene mobitele. Na ovaj način ćete na unovčiti i iskoristiti stari mobitel.

No, ako je riječ o mobitelu koji više ne funkcionira, također ga možete ponuditi specijaliziranim trgovinama koji otkupljuju stare mobitele ili čak neke od mobilnih operatera koji za stari mobitel nude popust na nove mobitele. Dovoljno je samo da na internetskom pretraživaču otkucate “prodaja starih mobitel” pa će vam se izlistati mnoštvo ponuda za otkup starih i rabljeni mobitela od strane servisa i trgovina mobitelima. Osim toga, u oglasnicima možete pronaći i usluge besplatnog zbrinjavanja tehnološkog otpada.

U nekim specijaliziranim trgovinama možete čak dobiti usluga zamjene starog za novo, pa tako možete dobiti novi model mobitela za staru verziju istog modela.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh