logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako ispuniti mjenicu

11/04/2012

Morate ispuniti mjenicu, a ne znate kako ispunit mjenicu i što sve mora sadržavati, u nastavku smo naveli sve stavke koje mjenica mora sadržavati.

Morate ispuniti mjenicu, a ne znate kako ispunit mjenicu i što sve mora sadržavati, u nastavku smo naveli sve stavke koje mjenica mora sadržavati.

Dakle, mjenica mora sadržavati: oznaku da je mjenica napisana na samoj ispravi, bezuvjetnu uputu o uplati određene svote novca, ime trasata (ime onoga koji treba platiti), oznaku dospjelosti, mjesto gdje će se izvršiti plaćanje, zatim ime remitenta (ime onoga kome se ili po čijoj se naredbi mora platiti), datum i mjesto izdavanja i na kraju ime i potpis trasanta (potpis onoga koji je izdao mjenicu).


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh