logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako ispuniti opću uplatnicu i gdje kupiti opću uplatnicu?

14/02/2012

Mnogo je mjesta gdje možete kupiti opću uplatnicu, a nakon toga je trebate pravilno popuniti. Evo kako u nekoliko koraka ispuniti opću uplatnicu.

Mnogo je mjesta gdje možete kupiti opću uplatnicu, a nakon toga je trebate pravilno popuniti. Evo kako u nekoliko koraka ispuniti opću uplatnicu.

Na lijevoj strani u gornjem uglu u rubrici “Platitelj” upisujete svoje ime, prezime i adresu, u nastavku je rubrika “iznos” u koju naravno upisujete svotu novca kojeg uplaćujete (ako plaćate gotovinom ne morate ispunjavati svoj žiro račun). Ispod “Platitelja” je rubrika ” Primatelj” u koju upisujete fizičku ili pravnu osobu ovisno kome uplaćujete novac. U nastavku rubrike “Primatelj” je mjesto u koje se upisuje žiro račun primatelja. I na kraju u rubrici ispod “opis plaćanja” upisujete opis usluge (npr. članarina ili pretplata na časopis).

Opće uplatnice možete kupiti u svakoj knjižari, poštanskom uredu ili banci.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh