logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako izraditi web stranicu preko CMS sustava

26/09/2014

Izradu web stranicu propustite za to specijaliziranim osobama, a na vama je samo da je ažurirate i mjenjate preko CMS sustava na kojem je izrađena.

CMS je sustav za upravljanje sadržajem i omogućuje svakom korisniku upravljanje sadržajem na web stranici, odnosno njeno ažuriranje.

Postoji velik niz komercijalnih (ColdFusion, Kentico, Sitefinity, EasyEdit CMS,Webiny) i besplatnih (Drupal, Joomla!, WordPress, Magma CMS, DotNetNuke) CMS sustava koji nam omogućuju izradu web stranice i upravljanje njenim sadržajem.
Samu izradu web-a preporučuje se propustiti za to ovlaštenim i specijaliziranim osobama koje znaju upravljati raznim programima za izradu. Za početak potrebno je odabrati besplatni ili kupiti template po kojem će se web izraditi i implementirati ga na odabrani CMS sustav. Osobe specijalizirane za izradu web stranica napraviti će ono što želite, a na vama je da samo nakon što je stranica online, izrađujete, odnosno mjenjate i ažurirate sav sadržaj na njoj. Odlučite se i izradite stranicu na nekom jednostavnom CMS-u kako bi vam kasnije upravljanje bilo lakše i brže.

Za rad na CMS sustavu nije potrebno nikakvo napredno znanje, sve što vam treba je vaš browser, internetska veza, ftp program, neki od alata za obradu slika ili teksta, slobodnog vremena i malo dobre volje kako biste što uspješnije ažurirali stranicu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh