logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako jeftino telefonirati i potrošnja telefona

08/08/2011

Potrošnja telefona ponekad prelazi budžet koji ste odredili. Stoga je bitno znati kako jeftino telefonirati, a za to je najprije važno odabrati tarifni paket koji je prilagođen vašim potrebama.

Potrošnja telefona ponekad prelazi budžet koji ste odredili. Stoga je bitno znati kako jeftino telefonirati, a za to je najprije važno odabrati tarifni paket koji je prilagođen vašim potrebama.

Dobro se raspitajte za sve tarife i tarifne pakete koje vaš telefonski operater nudi i prema vašim potrebama odaberite onaj najbolji. Pažljivo proučite sve uvjete koje vaš operater propisuje kako ne bi bilo iznenađenja kada dođe vaš račun na naplatu.
Pri tome razmislite o načinu na koji ćete koristiti vaš telefon, zovete li češće mobilne telefone, inozemstvo ili najčešće koristite telefon za međugradske pozive za duge ili pak kratke razgovore.

No, nije rijetki slučaj da uzimamo telefon u ruke kada nam je dosadno, pa pokušajte izbjegavati korištenje telefona iz zabave ili kada vam je dosadno umjesto toga napravite nešto korisnije.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh