logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako jeftino ukrasiti sobu

31/12/2012

Za uređenje i ukrašavanje sobe ne treba vam puno novca nego vrijeme i kreativnost. Kako jeftino ukrasiti sobu? Naime, preurediti i ukrasiti sobu možete na više načina, a da ne kupujete novi namještaj i dekoracije.

Za uređenje i ukrašavanje sobe ne treba vam puno novca nego vrijeme i kreativnost. Kako jeftino ukrasiti sobu? Naime, preurediti i ukrasiti sobu možete na više načina, a da ne kupujete novi namještaj i dekoracije. Na blogovima i internetskim stranicama za dizajn interijera pronađite dodatne ideje i korisne savjete. Pogledajte kako su to učinili drugi i primjenite njihove ideje na uređenje i ukrašavanje vaše sobe.

Prvo i osnovno, nemojte krenuti u dekoriranje sobe prije no što ste oličili zidove posebice u slučaju ako je došlo vrijeme za to. Ako ste u nemogućnosti platiti majstore pozovite sve prijatelje koji vam duguju uslugu. Uz druženje s prijateljima bojanje zidova vam nikad neće biti zabavnije.

Nadalje, obzirom da želite urediti sobu bez većih novčanih izdataka, napravite plan kako da iskoristite ono što već imate. Osim toga, većina se današnjih dizajnera interijera vodi načelom minimalizma. Tako i samo obično razmještanje namještaja može osvježiti prostor. Ako uz to u prostoriju unesete novu lampu, zidne dekoracije, nove zavjese, slike ili neku novu biljku, soba je uređena i ljepša. Kupite dijelove šarenih tapeta ili zidne naljepnice i nalijepite ih na bijele zidove.

Također, možete posjetiti sajam antikviteta i pronaći neki zanimljivi predmet kojim bi ukrasili sobu. Primjerice, staru komodu možete sami restaurirati i prebojati, a lijepo uokvireno ogledalo upotpunit će izgled vaše sobe.

Sobu možete ukrasiti nekom umjetničkom slikom, zanimljivom grafikom ili jednostavno odaberite nekoliko omiljenih fotografija i uokvirite ih. Riješite se starih zavjesa i dekora, te odaberite neke potpuno drugačije i modernije.

Za efektne promjene nisu potrebna ulaganja, osobito ako ste prethodno dobro informirani te imate svoje ideje o tome kako realizirati uređenje i ukrašavanje životnog prostora.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh